Kielet:

Ura

Menu

Referenssit
Paijan paikallisesti tuotettua lihaa ympäristövastuullisessa pakkauksessa

Paijan paikallisesti tuotettua lihaa ympäristövastuullisessa pakkauksessa

Paija on tilateurastamo, joka sijaitsee suomalaisella maaseudulla. Teurastamon historia ulottuu aina 50-luvulle asti. Paija on tunnettu vastuullisesti tuotetuista lihatuotteistaan ja sitoutumisestaan eläinten hyvinvointiin. Tila halusi vähentää niin muovin käyttöään kuin tuotteidensa ympäristövaikutuksia, ja päätti siirtyä käyttämään Jospak® vuokaamme. Vuoan siirtäminen olemassa olevaan pakkausprosessiin vaati vain pieniä säätöjä.

“Halusimme korkealaatuiselle tuotteellemme lisää brändinäkyvyyttä ja arvokkaan ilmeen, vähemmällä muovilla. Odotuksemme ovat ylittyneet. Olemme saaneet ainoastaan positiivista palautetta asiakkailtamme.” – Henna Paija, yrittäjä/omistaja, Paijan tilateurastamo

Henna Paija
Yrittäjä, omistaja
Paijan Pihattopossu