Kielet:

Ura

Menu

Referenssit
Ludwigsluster haluaa viestiä vastuullisista valinnoista jokaisella arvoketjunsa tasolla

Ludwigsluster haluaa viestiä vastuullisista valinnoista jokaisella arvoketjunsa tasolla

Ludwigsluster:n ratkaisu valita Jospakin vuokaratkaisu aiempien muovipakkausten sijaan oli tärkeä askel kohti muovimäärän pienentämistä ja siten alhaisempaa hiilijalanjälkeä koko arvoketjussa. Ympäristöystävällinen pakkausratkaisu on hyvin linjassa korkea- ja luomulaatuisten lihatuotteiden ja LFW:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa.

Painettavan vuokamme ansiosta, LFW pystyy viestimään muovin vähentämisestään, kierrätettävyydestä ja GMO-vapaasta luomulihatuotannostaan kuluttajalle aiempaa tehokkaammin ja selkeämmin. Jospak® vuoan käyttöönotto tuotannossa sujui helposti ja ilman investointeja – tarvittiin vain pieni säätö prosessiasetuksiin ja työntekijöiden koulutukseen.

LFW Ludwigsluster Fleisch- und Wurstspezialitäten GmbH & Co. KG on yksi johtavista luomulihan ja -makkaran tuottajista Saksassa. Yritys työllistää 400 henkilöä ja on hyvin tunnettu Mecklenburgista lähtöisin olevista, korkealaatuisista Ludwigsluster- ja BioLust-tuotemerkeistään.