Kielet:

Ura

Menu

Uutiset
Tule tapaamaan meitä Anuga FoodTeciin 19.-22.3.2024 Cologneen, Saksaan!

Tule tapaamaan meitä Anuga FoodTeciin 19.-22.3.2024 Cologneen, Saksaan!

Osallistumme Anuga FoodTec-messuille Colognessa, Saksassa 19.-22.03.2024.

Anuga FoodTec on yksi merkittävimmistä tapahtumista kansainvälisen elintarvike- ja juomateollisuuden alalla, jossa valokeilaan nousevat erityisesti uudet alan konseptit ja innovaatiot. Messut kattavat kaikki näkökulmat elintarvikkeiden ja juomien tuotannosta, prosessiteknologiasta ja pakkausteknologiasta aina elintarviketurvallisuuteen, pakkaamiseen, digitalisaatioon ja intralogistiikkaan asti.

Koko myyntitiimimme osallistuu messuille ja he ovat osastollamme esittelemässä ja keskustelemassa innovatiivisesta pakkauksestamme Jospak® kartonkivuoasta messuvierailijoiden kanssa. Osallistumme myös messujen puhujaosioon (speaker’s corner) torstaina 21.3. klo 17:50 paikallista aikaa. Esittelemme messukävijöille yritystämme, tuotteitamme ja jaamme myös jännittäviä uutisia!

Jospak löytyy messuilta hallista 8, osastolta F080. Nähdään siellä!

Hallikartan löydät täältä.