Kielet:

Ura

Menu

Uutiset
Olemme jälleen vastaanottaneet BRCGS Packaging ja FSC® CoC sertifioinnit

Olemme jälleen vastaanottaneet BRCGS Packaging ja FSC® CoC sertifioinnit

Alkuvuonna 2024 läpäisimme BRCGS-auditoinnin kunniakkaasti ansaiten BRCGS Packaging-sertifikaatin arvosanalla AA+, joka on standardin paras mahdollinen tulos. Lisäksi vastaanotimme toukokuussa jälleen FSC CoC®-sertifikaatin (FSC® C151779).


Lisätietoja sertifikaateista

BRCGS Packaging-sertifiointi on tarkoitettu yrityksille, jotka tuottavat pakkauksia tai pakkausmateriaaleja, joita elintarvikevalmistajat käyttävät tai joita käytetään esimerkiksi elintarvikkeiden vähittäismyynnissä. Standardin on kehittänyt British Retail Consortium ja sen tavoitteena oli luoda teollisuudelle yhtenäiset kriteerit pakkausten turvallisuudelle ja laadulle.

FSC® CoC (Chain of Custody) on kansainvälinen sertifiointijärjestelmä metsäperäisten raaka-aineiden hallintaan ja alkuperän jäljittämiseen. Sertifioinnilla on mahdollista osoittaa puolueettomasti puun ja puuperäisten tuotteiden lähde vastuullisesti hoidettuihin metsiin. Vastuullisuus koskee kolmea eri osa-aluetta: luonto- ja ympäristöarvoja, sosiaalisia oikeuksia sekä taloudellisesti kestävää metsänhoitoa.

Sekä BRCGS että FSC® CoC auditoidaan vuosittain.

Sertifioitua laatua

Meille Jospakilla edellä mainitut sertifioinnit edustavat vahvasti myös arvojamme ja siksi niiden hakeminen on ollut meille tärkeää jo yrityksen ensimetreiltä lähtien. Vuonna 2018, kun matkamme kaupallisena tuotteena alkoi, halusimme heti panostaa kansainvälisesti tunnustettuun elintarviketurvallisuusstandardiin BRCGS:n. Kyseinen sertifikaatti onkin ollut meillä siitä lähtien (BRCGS Packaging).

Koska tuotteemme pääraaka-aineena on kuitupohjainen materiaali ja yrityksemme koko ajatus on rakentunut aidosti vastuullisemman pakkausratkaisun perustalle, myös FSC® sertifiointi oli meille tärkeä saavutus. Saimmekin ensimmäisen FSC® CoC-sertifikaattimme vuonna 2019.

Olemmekin todistetusti vastuullinen kumppani kestävämmälle pakkaus- ja elintarviketeollisuudelle.