Kielet:

Ura

Menu

Referenssit
Second Seoul valitsi ekologisen pakkauksen korkealla brändiarvolla

Second Seoul valitsi ekologisen pakkauksen korkealla brändiarvolla

Juuri perustettuna yrityksenä, Second Seoul ymmärtää aidosti brändipakkaamisen voiman. Eikä ihme, sillä yrityksen takana toimivat kaksi vahvaa brändiä – suomalainen ruuanvalmistaja Vaissi Oy ja huippukokki Tomi Björck.

Valittaessa pakkausvalmistajaa, Second Seoul arvotti kolmea avainominaisuutta: ekologisuutta, Premium-brändikuvaa ja toiminnallisuutta. Jospak vastasi kaikkiin näistä innovatiivisella ja kierrätettävällä vuoallaan.

Kotimaisuus näyttelee tärkeää osaa Second Seoulin raaka-aineissa, joten suomalainen osaaminen herätti arvostusta myös pakkausratkaisussa. Ja koska kumppani sijaitsee lähellä, mahdollistaa se tiiviin pakkauskehityksen yhdessä nyt ja tulevaisuudessa.

Vaikka yhteistyö yritysten välillä onkin tuoretta kuten Second Seoulin tuotteet, sitoutumisen taso on korkealla. Kumppanin roolissa, Jospak on tukenut Second Seoulia matkalla kohti kauppojen hyllyjä aina kehityksestä toimitukseen – koska niin kumppanit tekevät.

”Maalauksessa kangas on taiteen näyttämö. Ravintolassa se on lautanen. Ja kaupassa se on pakkaus.” – Tomi Björck, kumppani, Second Seoul Oy