Kielet:

Ura

Menu

Uutiset
Jospak on valittu Deloitten Technology Fast 50 – listalle 2022

Jospak on valittu Deloitten Technology Fast 50 – listalle 2022

Jospak on valittu Deloitten Technology Fast 50 – listalle 2022.

Fast 50 – ohjelma listaa 50 nopeimmin kasvanutta teknologiayritystä Suomessa. Listasijoitukset perustuvat yritysten virallisiin tilipäätöstietoihin ja voittajat määritetään Deloitten toimesta pohjautuen yrityksen liikevaihdon kasvuun viimeisen neljän vuoden aikana (2018–2021). Yritykset eivät hae ohjelmaan itse.

Techonology Fast 50 – listatuille yrityksille on määritelty tietyt kriteerit. Yritykset voivat olla joko julkisia tai yksityisiä, mutta niiden pitää olla rekisteröityjä Suomessa. Ohjelma sisältää kaikki teknologia-alan eri segmentit. Yritysten on pitänyt olla toiminnassa vähintään neljä vuotta ja ensimmäisen vuoden liikevaihdon tulisi olla vähintään 50 000 euroa, neljännen vuoden liikevaihdon 1 000 000 euroa. Teknologiayritykselle on määritetty myös yksityiskohtaisempia kriteerejä koskien yrityksen toimintaa ja teknologiansa käyttöä. Tarkempia tietoja näistä kriteereistä löydät täältä.

Tämä on 17. kerta, kun Deloitte Fast 50 – ohjelma järjestetään Suomessa. Voittajat ja tarkemmat listasijoitukset julkistetaan 1.12.2022. Jospak sijoittui sijalle 12!