Kielet:

Ura

Menu

Uutiset
Kuitupohjainen pakkaus lisää tuotteen näkyvyyttä, sitouttavuutta ja arvoa

Kuitupohjainen pakkaus lisää tuotteen näkyvyyttä, sitouttavuutta ja arvoa

Kesäkuussa 2022 toteutettiin pakkaustutkimus Sense N Insight nimisen pakkausten kuluttajatestaukseen erikoistuneen yrityksen toimesta. Tutkimus koostui silmänliiketutkimuksesta, henkilöhaastatteluista sekä Value Toolkit®-arvioinnista. Tulokset kuitupohjaisen pakkauksen käytöstä olivat erittäin positiivisi.

Merkittävimmät päätelmät olivat, että oikealla pakkausmateriaalin ja pakkauksen tuotekohtaisen designin yhdistelmällä, tuotteen hyllynäkyvyys kasvoi huomattavasti. Tutkimuksessa kuitupihjaista ratkaisua suosittiin eniten verrattuna muoviin pakattuihin vaihtoehtoihin. Tuloksista kävi ilmi, että kuitupohjainen materiaali miellettiin ekologisemmaksi ja ympäristölle paremmaksi vaihtoehdoksi verrattuna muoviin. Kuitupohjaisen materiaalin käyttö pakkauksessa johti myös korkeampaan maksuhalukkuuteen osoittaen, että pakkauskonsepti todella lisää tuotteen arvoa.

Ja mitä tulee meidän Jospak®-vuokaamme, tutkimuksen osallistujat kuvailivat sitä fiksuksi, yksinkertaiseksi, toimivaksi, helposti kierrätettäväksi ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä erittäin hyväksi ideaksi – ja siitä emme voi olla eri mieltä!