Kielet:

Ura

Menu

Uutiset
Historiamme ensimmäinen vastuullisuuskatsaus on julkaistu

Historiamme ensimmäinen vastuullisuuskatsaus on julkaistu

Historiamme ensimmäinen vastuullisuuskatsaus on julkaistu. Se keskittyy vuoteen 2022, joka oli meille suurten muutosten vuosi: Muutimme täysin uusiin toimitiloihin, jotka on suunniteltu juuri meitä varten. Tämän lisäksi teknologiakehityksemme otti suuria harppauksia, mahdollistaen täysin uuden sukupolven konekannan. Samaan aikaan uudistimme myös liiketoimintamalliamme, ja toimme valmiiden vuokien valmistuksen rinnalle mahdollisuuden lisensoida tuotantokoneitamme.

Kaiken tämän keskiössä on ollut vastuullisuus. Jo rakennusvaiheessa toimitilojemme energia-, lämmitys- ja kierrätysratkaisuissa on huomioitu ympäristöystävällisyys, päästöjen vähentäminen ja kiertotalouden vahvistaminen. Kehittyneemmät koneet ovat mahdollistaneet tehokkaamman vuokatuotannon ja vähentäneet tuotannosta syntyvää hukkaa. Tarjoamalla tuotantokoneen lisensointia asiakkaillemme ympäri maailmaa, mahdollistamme entistä pienemmät päästöt, kun kone voidaan toimittaa kertaalleen asiakkaalle. Näin ollen vuokien jatkuvista toimituksista syntyvät päästöt pienenevät.

Kaiken tämän lisäksi olemme ratkaisullamme auttaneet asiakkaitamme vähentämään merkittävästi muovin käyttöään! Esimerkiksi vuonna 2022 autoimme yhtä asiakastamme vähentämään muovia 24,32 tonnilla. Määrä on laskettu asiakkaan käyttämien vuokien lukumäärän mukaan (1 621 130 kpl), kun Jospak® vuoka sisältää 2,5 g muovia ja vertailuvuoka on kokonaan (17,5 g) muovia.

Koko katsauksen voit lukea täältä.